Zakelijke klanten

Elke onderneming is uniek.

Daarom stemmen wij onze producten en diensten af op wensen van onze partners. We streven naar een absolute topkwaliteit in alles wat we doen. Atelier Caffè heeft daarom een breed assortiment aan producten en diensten voor alle professionele klanten die met ons samenwerken.

Atelier Caffè is uw partner voor koffie, koffiemachines en thee binnen uw bedrijf en begeleiden u graag bij uw project!

Koffie

Wij zijn officiële verdeler van illy en Antica Tostatura Triestina (ATT Caffè) in België.

Thee

Wij hebben een uitgebreid assortiment thee van hoge kwaliteit, zowel losse thee als thee in builtjes. Hiervoor hebben we gekozen voor de merken Dammann Frères en Samova.

Koffiemachines

Of het nu gaat om het bereiden van grote hoeveelheden koffie of slechts een paar espresso’s per dag, met bonen of met professionele capsules, we bieden onze partners de beste professionele koffiemachines die aansluiten bij hun behoeften en de juiste accessoires om een optimale kwaliteit te garanderen en verspilling tegen te gaan. Dit is het begin van een heerlijke kop koffie.

Ontdek onze interessante voorwaarden voor aankoop, leasing of bruikleen.

Ontdek onze machines met capsules

Verspil nooit meer koffie. Dankzij het capsulesysteem kan zelfs niet gespecialiseerd personeel koffie zetten zonder te morsen. Zeer gemakkelijk om schoon en netjes te houden, met een minimaal aan onderhoud. Iperespresso professional toestellen nemen weinig plaats in en verbruiken weinig energie. 

Meer informatie?

Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.