TRE FORZE! is een exclusieve Caffè Espresso uit Sicilië, die de essentie van de Siciliaanse smaak en traditie belichaamt. Met een eeuwenoud brandproces boven olijfhoutvuur en een zorgvuldige selectie van de beste bonen, biedt TRE FORZE! een uniek en weelderig smaakprofiel. De bonen worden langzaam en met zorg geroosterd, waardoor de waardevolle aroma’s en oliën volledig tot hun recht komen. Het resultaat is een volle en fluweelzachte Caffè, met een fijne crema van dichte consistentie. Geniet van de verfijnde aroma’s van chocolade en noten, subtiele houttonen en een vleugje zoete karamel.

Het productieproces van TRE FORZE! is gebaseerd op eeuwenoude tradities, geoptimaliseerd met moderne middelen. De bonen worden handmatig geselecteerd uit de beste koffieboerderijen in Peru, Costa Rica, Togo, Kameroen en Brazilië. Ze worden zorgvuldig gedroogd in de zon, gereinigd en gesorteerd. Vervolgens worden ze in kleine trommels langzaam geroosterd boven een open vuur van Siciliaans olijfhout. De langzame brandtijd zorgt voor een verminderde zuurgraad en een explosie van smaken. Na het roosteren worden de bonen gekoeld en rusten ze in silo’s, waar degassing plaatsvindt. Ten slotte worden de bonen gemengd volgens een geheime verhouding en verpakt. Het resultaat is een premium product dat de essentie van de Siciliaanse espressocultuur belichaamt.

Met zijn unieke smaakprofiel en hoogwaardige kwaliteit heeft TRE FORZE! de markt gerevolutioneerd. Het is bekroond met gouden medailles van internationale kwaliteitsinstituten en wordt geprezen door gastronomische en handelsbladen. Als het topproduct in delicatessenzaken, speciaalzaken, tophotels en restaurants, biedt TRE FORZE! een onvergetelijke smaakervaring. Proef de rijke geschiedenis en de passie voor kwaliteit in elke slok TRE FORZE! Espresso.