Over onze merken

Bij Atelier Caffè kiezen we voor kwalitatieve merken waar we zelf in geloven.

Koffie

Logo illy

Ontdek alles over illy

De illy blend kenmerkt zich door een perfecte blend van negen verschillende soorten arabica koffiebonen, geselecteerd door de beste plukkers ter wereld. Iedere variëteit voegt een noot toe aan het eindresultaat. Het getrainde of zelfs begaafde gehemelte zal deze geur en smaak meteen herkennen en waarderen. Het is juist de mix die de rijkdom en emotie geeft die geen enkele afzonderlijke Arabica kan bieden. Het is als het verschil tussen één zuivere noot, gespeeld door een instrument en een symfonie, gespeeld door een heel orkest onder leiding van een dirigent die de ziel van de muziek optimaal tot uiting laat komen. 

Enkele referenties in België: Zilte ***, Bourla,

Ontdek alles over Antica Tostatura Triestina

Een mix van de grootste verfijning en persoonlijkheid, met zoete smaak, breed en fluwelig, nooit bitter, met intense en afgeronde aroma’s voor mensen die op zoek zijn naar delicatesse en zachtere eigenschappen in koffie. 

Gemaakt uit de perfecte combinatie van acht van de meest gewaardeerde koffiebonen, gebrand op beukenhout, lijken de cupping eigenschappen op een symfonie van aroma’s, waaronder verse citrus, jasmijnbloesem, fijne vanille en gesmolten chocolade met een vleugje suiker zoetheid. 

Een smaak die een glimlach op je gezicht zal zetten.

Enkele referenties in België: Hof Van Cleve ***, The Jane **, Graanmarkt 13, …

Thee

Logo Dammann Freres

Ontdek alles over Dammann Frères

Damman Frères bracht in 1962 thee naar Frankrijk. Vandaag de dag verkoopt het bedrijf thee over de hele wereld en produceert het een breed assortiment exclusieve theesoorten, puur en met aroma.

Beleef thee in haar puurste vorm. Wij hebben een uitgebreid assortiment losse thee van hoge kwaliteit. De losse theevarianten van Dammann zijn door ervaren meesterblenders samengesteld . Ontdek zelf waarom de thee van Dammann door de theeconnaisseurs over de hele wereld wordt geprezen voor zijn uitstekende kwaliteit en onweerstaanbare aantrekkingskracht.

Dammann heeft Cristal Teabags® ontwikkeld. De unieke eigenschappen van de Cristal Teabag®, zoals het fijnmazige raster en het materiaal van het zakje, zorgen ervoor dat de thee met exact dezelfde kwaliteiten als losse thee tot haar recht komt. Omdat het nylon zakje niet krimpt, krijgen de theeblaadjes optimaal de ruimte op haar verfijnde smaak zonder beperking vrij te geven. De cristal teabags combineren ultieme smaak met groots gemak.

Enkele referenties in België: Bourla, …

Samova Logo

Ontdek alles over Samova

Samova gebruikt hernieuwbare en recyclebare bronnen om milieuvriendelijke producten te garanderen, met de nadruk op gecontroleerde landbouw en productie. Om de beste kwaliteit en duurzaamheid in hun producten te garanderen, test een onafhankelijk Duits instituut elk item van hun thee- en kruidencollectie. Ze gebruiken zoveel mogelijk ingrediënten van gecontroleerde biologische landbouw en zijn gecertificeerd volgens de Duitse en Europese biologische certificering. Alle theesoorten zijn verkrijgbaar als navulverpakkingen.

Enkele referenties in België: Graanmarkt 13, Otomat, …

Machines

Koffiemachines

Jura Logo

Ontdek alles over Jura

Quick Mill logo

Ontdek alles over Quick Mill

Nivona Logo

Ontdek alles over Nivona

Moccamaster logo

Ontdek alles over Moccamaster

Logo Sage

Ontdek alles over Sage