Stap in de wereld van Barbaro Coffee en ontdek de rijke Napolitaanse koffietraditie. Gedreven door een passie voor kwaliteit en ambachtelijk vakmanschap, heeft Barbaro Coffee de kunst van het branden en bereiden van koffie geperfectioneerd. Laat je betoveren door de donkere en olieachtige Neapolitaanse branding, die zorgt voor een krachtige en intense smaakervaring. Ontdek waarom Barbaro Coffee synoniem staat voor een authentieke koffiebeleving.

 

Caffè Barbaro Napels - Sinds 1956

Sinds de oprichting in 1956 door Don Giovanni Lovine in Santa Maria la Carità, een klein stadje ten zuiden van Napels, heeft Barbaro Coffee een rijke traditie opgebouwd in de koffiewereld. Het begon als een bescheiden familiebedrijf met een brandmachine die slechts 5 kg bonen kon verwerken. Maar al snel groeide het uit tot een gerenommeerde koffiebranderij die bekendstaat om zijn kenmerkende Neapolitaanse stijl en intense smaak.

Gedurende de jaren 70 begon Barbaro Coffee met onderzoek en ontwikkeling, waarbij ze investeerden in nieuwe en grotere brandmachines, kwaliteitscontrole en verbetering van elk verwerkingsaspect. Ze behielden echter altijd hun toewijding aan de traditionele Neapolitaanse branding. Het resultaat is een donkere en olieachtige branding die de koffie een krachtige smaak geeft, met bijna geen zure tonen dankzij het langdurige brandproces.

Met verschillende tonnen groene koffie die dagelijks worden verwerkt, handhaaft Barbaro Coffee zijn reputatie als een leverancier van hoogwaardige koffie. Het assortiment omvat niet alleen koffiebonen, maar ook capsules, pods en gemalen koffie in verschillende verleidelijke smaken. Barbaro Coffee biedt koffieliefhebbers de mogelijkheid om te genieten van een breed scala aan keuzes, zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Onze assortiment

Barbaro Blu Koffiebonen 1kg.

Ontdek de intensiteit van Barbaro Blu koffiebonen. Deze espresso koffie, verkrijgbaar in hele bonen, is samengesteld uit een mix van 50% Arabica bonen en 50% Robusta bonen. De typische Neapolitaanse stijl komt tot uiting in deze blend, waarbij eersteklas Robusta bonen uit Uganda, Ivoorkust en India worden gecombineerd met Arabica bonen uit Brazilië en Colombia. Dit resulteert in een uitzonderlijk volle body en een uitstekende crema.

Het langzame en zeer donkere brandproces zorgt ervoor dat de bonen vrijwel geen zuren bevatten. De olieachtige, zijdezachte glans op de bonen bewijst dit, aangezien de koffieolie in de bonen naar het oppervlak komt.

Geniet van een volle espresso koffie met tonen van cacao, geroosterde hazelnoot en bittere amandel. Met een hoog cafeïnegehalte biedt Barbaro Blu koffiebonen een intense smaakervaring voor liefhebbers van sterke koffie.

Barbaro Oro Koffiebonen 1kg.

Ervaar de verfijning van Caffè Barbaro Oro koffiebonen. Deze espresso koffie, verkrijgbaar in hele bonen, is samengesteld uit een mix van 80% Arabica bonen en 20% Robusta bonen. Bij Barbaro worden de bonen op traditioneel Neapolitaanse wijze gebrand, wat resulteert in donkere bonen met subtiele fruitige tonen en krachtige aroma’s. Dit geldt ook voor de Oro Blend. De toevoeging van 20% fijne Robusta bonen zorgt voor een intense en evenwichtige espresso met volle aroma’s van chocolade en noten.

De harmonieuze barista espresso komt het best tot zijn recht in een espressomachine met een zeefdrager en is ook ideaal voor melkdranken zoals cappuccino of latte macchiato.

De Oro Blend is bovendien geschikt voor gebruik in volautomatische koffiemachines, aangezien de bonen niet te olieachtig zijn.

Met een laag cafeïnegehalte bieden de Caffè Barbaro Oro koffiebonen een gebalanceerde smaakervaring voor liefhebbers van espresso met een milde intensiteit. Verpakt in een formaat van 1 kg, zijn ze perfect geschikt voor thuisgebruik en laten ze je genieten van de rijke Italiaanse koffiecultuur.