Antica Tostatura Triestina (ATT): Ontdek de kunst van koffie

Antica Tostatura Triestina (ATT) is een koffiemerk dat de erfenis van Triëste op het gebied van koffie-eer betuigt door hoogwaardige blends te creëren uit de beste groene koffiebronnen, gecombineerd met de kunst van het houtbranden. Met als enige doel om espresso terug te brengen naar zijn oorspronkelijke smaak. Sinds de oprichting in 1995 heeft ATT zich gespecialiseerd in het creëren van verfijnde blends die uitsluitend worden gebrand met beukenhout, met behulp van een eeuwenoude techniek die in de 18e eeuw in Triëste is ontwikkeld.

Antica Tostatura Triestina - Sinds 1995

De geschiedenis en cultuur van koffie in Triëste hebben oude tradities doorgegeven, die diep geworteld zijn in de harten van de oprichters van ATT. Met het verlangen om de stad te eren als de hoofdstad van koffie, werd Antica Tostatura Triestina in 1995 opgericht. Het merk heeft zich gespecialiseerd in het creëren van verfijnde blends die uitsluitend worden gebrand met beukenhout, volgens een eeuwenoude techniek die in de 18e eeuw in Triëste is ontwikkeld.

ATT streeft naar kwaliteit en perfectie. Het productieproces voldoet aan strenge regelgeving en is gecertificeerd om de kwaliteit op het gebied van zowel organoleptische eigenschappen als voedselveiligheid te garanderen. Het merk is toegewijd aan het bieden van een sublieme ervaring bij het genieten van een kopje koffie. De selectie van de beste groene koffiebonen uit India, Afrika en Midden- en Zuid-Amerika vindt plaats tijdens het oogstseizoen van de plantages, waardoor ATT blends van consistente hoge kwaliteit en voortreffelijke smaak kan garanderen.

Ontdek de unieke sensatie van ATT koffie

  1. Het geheim van intense aroma’s: Elke slok een reis naar de regio van herkomst ATT gelooft dat koffie een veelzijdige drank is die een sensorische reis biedt. De zorgvuldige selectie van de beste koffiebonen uit India, Afrika en Midden- en Zuid-Amerika zorgt voor een verscheidenheid aan intense aroma’s en een subtiele smaakbalans in elke kop koffie. ATT heeft diepgaande kennis van de regio’s van herkomst van hun koffie, waardoor de kenmerkende eigenschappen van elke boon naar voren worden gebracht. Laat je meevoeren door de rijke geuren en smaken van ATT-koffie en ontdek de ware essentie van de herkomst.

  2. Het geheim van houtbranden: Een delicaat en grondig proces de toewijding aan perfectie wordt weerspiegeld in het unieke houtbrandproces van ATT. Elke oorsprong wordt afzonderlijk gebrand om de aromatische en smaakvolle essentie van elke boon naar voren te brengen. Met behulp van het delicatesse en geleidelijkheid van het houtbranden, worden de bonen zachtjes en gelijkmatig geroosterd, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Dit zorgvuldige proces is de sleutel tot het leveren van een ongeëvenaarde sensorische reis door de koffie.

  3. Het geheim van de blends: De blends van ATT worden gekenmerkt door zoete, intens aromatische, volle en blijvende smaken, met een gemiddeld lage zuurgraad die nooit wrang of ongebalanceerd aanvoelt op de tong. Elk exclusief blend is zorgvuldig samengesteld om een onvergetelijke smaakbeleving te bieden. Bij ATT wordt er aandacht besteed aan elk detail, van de keuze van de bonen tot het langzame en delicate brandproces. Laat je verrassen door de verfijning en perfectie van de blends van ATT en ontdek een nieuwe dimensie van koffiegenot.