Mariasole

Mariasole

Bij MariaSole wordt koffie gebrand volgens het traditionele trommelbrandproces boven een houtvuur in Sicilië. Er wordt speciale zorg besteed aan het behoud van de premium koffie- en espressobonen. Het brandproces is zo traditioneel omdat ervaren branders de koffie- en espressobonen, evenals de biologische espressobonen, met de hand en op dezelfde zorgvuldige manier roosteren als honderden jaren geleden. De unieke koffies van MariaSole onderscheiden zich door hun langdurige brandtijd van vijftien tot vijfentwintig minuten, wat resulteert in een bijzonder milde en romige koffie.

Maria Sole koffiebrander

MariaSole wordt in Sicilië gebrand volgens het traditionele trommelroosteren boven houtvuur. Zachtjes en met de hand zoals honderden jaren geleden. De lange brandtijd van 15 tot 25 minuten maakt onze MariaSole Caffès bijzonder mild en romig.

Deze eeuwenoude kennis, het volwassen vakmanschap en de zorgvuldige selectie van hoogwaardige Arabica en een kleiner aandeel Robusta bonen geven deze gebrande koffies hun perfect harmonieuze karakter en hun fascinerende aromatische diversiteit.

De bonen van MariaSole danken hun harmonieuze karakter en aromatische diversiteit aan eeuwenoude kennis, vakmanschap en een speciale blend van de beste Arabica bonen en een kleine hoeveelheid Robusta bonen. Bij de combinatie van Arabica en Robusta bonen wordt er speciale aandacht besteed aan een ander kenmerk: de bonensoorten worden afzonderlijk en zorgvuldig gebrand, zodat elke bonensoort zijn exacte branding krijgt. Goede koffie vereist geduld, daarom krijgen de bonen na het branden eerst een rustperiode van ongeveer drie tot vijf dagen. Daarna worden ze in de juiste verhoudingen gemengd binnen hun respectievelijke lijnen, volgens geheime recepten.

De bonen van MariaSole hebben een intense nootachtig-chocoladesmaak met aangename zuurgraad en een ongeëvenaard aroma van koffiesmaken. Ze zijn zacht op de tong en het mondgevoel is fluweelzacht. De koffie eindigt met een zijdezachte afdronk en een vleugje karamelzoetheid.

MariaSole Caffè Espresso is een langdurige smaakervaring die uitnodigt tot herhaling.

Professionele klant? Laat ons je begeleiden naar succes met de perfecte oplossing voor jouw bedrijf!