Ontdek de verrukkelijke MariaSole Espresso koffiebonen, ambachtelijk houtvuur-geroosterd op Sicilië. Een harmonieuze blend van Arabica en Robusta bonen uit Brazilië, Kolumbien, Costa Rica, Kamerun, Vietnam, Togo en het Kongo resulteert in een intense, nussig-schokoladige smaak met een vleugje citrus, karamel en haselnoot. Beleef de authentieke Italiaanse koffie-ervaring met deze premium koffie, perfect voor koffieliefhebbers en ideaal voor uw bedrijf, restaurant of hotel.

Maria Sole koffiebrander

MariaSole wordt in Sicilië gebrand volgens het traditionele trommelroosteren boven houtvuur. Zachtjes en met de hand zoals honderden jaren geleden. De lange brandtijd van 15 tot 25 minuten maakt onze MariaSole Caffès bijzonder mild en romig.

 

Deze eeuwenoude kennis, het volwassen vakmanschap en de zorgvuldige selectie van hoogwaardige Arabica en een kleiner aandeel Robusta bonen geven deze gebrande koffies hun perfect harmonieuze karakter en hun fascinerende aromatische diversiteit.

De espresso bonen van MariaSole danken hun harmonieuze karakter en aromatische diversiteit aan eeuwenoude kennis, vakmanschap en een speciale blend van de beste Arabica bonen en een kleine hoeveelheid Robusta bonen. Bij de combinatie van Arabica en Robusta bonen wordt er speciale aandacht besteed aan een ander kenmerk: de bonensoorten worden afzonderlijk en zorgvuldig gebrand, zodat elke bonensoort zijn exacte brandgraad krijgt. Goede koffie vereist geduld, daarom krijgen de bonen na het roosteren eerst een rustperiode van ongeveer drie tot vijf dagen. Daarna worden ze in de juiste verhoudingen gemengd binnen hun respectievelijke lijnen, volgens geheime recepten.

De espresso bonen van MariaSole hebben een intense nootachtig-chocoladesmaak met aangename zuurgraad en een ongeëvenaard aroma van koffiesmaken. Ze zijn zacht op de tong en het mondgevoel is fluweelzacht. De koffie eindigt met een zijdezachte afdronk en een vleugje karamelzoetheid. MariaSole Caffè Espresso is een langdurige smaakervaring die uitnodigt tot herhaling.