Op Koffie Avontuur met Bocca Coffee: Geniet van Duurzaamheid en True Price Koffie

Sinds 2001 is Bocca een leider in de koffiebranche. Als de eerste specialty koffiebranderij in Nederland die de gehele koffieketen beheert, is Bocca trots op de toewijding aan kwaliteit.

Transparant en Oprecht.

Bij Bocca, is toewijding aan het opbouwen van lange termijn relaties met boeren, door direct met hen samen te werken in oorsprong en hen te ondersteunen met kennis en een eerlijke prijs te betalen.

Bocca gelooft dat duurzaamheid een sociale verplichting is voor toekomstige generaties en dat het centraal staat in onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering. Bocca is geïnspireerd door de 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties en streeft ernaar elke dag beter te doen.

Als B Corp toont Bocca aan dat het bedrijf een positief effect heeft op het milieu en de samenleving. Bocca heeft net de eerste True Price Coffee in Nederland gelanceerd, geverifieerd door een onafhankelijk organisatie, True Price. Ga mee op reis! Wat is B Corp?

Bij Bocca zijn ze trots om een B Corp te zijn. B Corps zijn gecertificeerde bedrijven die zich committeren aan een positieve impact op de maatschappij, medewerkers en het milieu.

B Corps worden op multidimensionale wijze beoordeeld op hun algehele impact, waarbij onder andere gekeken wordt naar het ontwikkelen van gemeenschappen, goede arbeidsomstandigheden en het bouwen aan een gezondere omgeving.

Voor Bocca, is de B Corp-certificering een belangrijk onderdeel van hun reis om de status quo uit te dagen en te streven naar een steeds grotere impact op mensen en de planeet. Bocca is trots om deel uit te maken van een groeiend netwerk van leiders en bedrijven die streven naar een positieve impact.