illy Cold Brew Blade Systeem

Zeven voordelen van het illy Cold Brew Blade® Systeem

Een innovatieve oplossing voor het serveren van illy Cold Brew van de tap: veelzijdig en aantrekkelijk om nieuwe consumptiemogelijkheden aan te bevelen en vergroot zo uw zakelijk potentieel.

Kom vrijblijvend langs in onze winkel voor een demonstratie van de illy Cold Brew Blade of contacteer ons voor een afspraak.

  • 1 TOUCH, 2 BEREIDINGEN

Met het Blade Systeem is het eenvoudig om illy Cold Brew en illy Cold Brew Aria te bereiden.

  • OPVALLEND EN ONDERSCHEIDEND

De machine zorgt ervoor dat dit innovatieve product in één oogopslag opvalt en helpt uw bedrijf op te vallen ten opzichte van de concurrentie, ook dankzij de koepel die ’s avonds oplicht.

  • TIJDSBESPARING

U hoeft de machine niet aan het eind van de dag te ontsmetten.

  • ECONOMISCH

Het systeem verspilt geen product en vereist geen specifieke reinigingsmiddelen.

  • RUIMTBESPAREND

De basis van de machine heeft de grootte van een vel A4-papier.

  • PRAKTISCH

Het systeem behoeft geen installatie en is gemakkelijk te gebruiken.

  • OPSLAG

De Cold Brew zak in de machine is 14 dagen houdbaar.


illy COLD BREW ARIA

Evenwichtige en volle smaak.

Serveer in een gekoeld glas.

Aantrekkelijk watervaleffect, met een delicaat schuim dat meer dan 2 minuten aanhoudt. 


illy COLD BREW

Evenwichtige smaak, met tonen van gedroogd fruit en granen.

Serveer gekoeld, op 4-6 ° C, met 4 ijsblokjes.

Ideaal ingrediënt voor alcoholische en niet- alcoholische cocktails.

VERBETER UW AANBOD MET ILLY COLD BREW!


Verbeter uw cold brew aanbod met illy cold brew! illy is verheugd om een volledig portfolio van illy cold brew producten en apparatuur aan te kondigen.
Onze nieuwe 4,5L bag-in-box direct ready-to-drink, voor illy Cold Brew Blade®. Volledig natuurlijk: geen kunstmatige kleur-, smaak- of bewaarstoffen, geen toegevoegde suikers en weinig calorieën. Geniet van een onberispelijke bereiding met het illy Cold Brew Blade® System.

De Venturi mengtuit, gepatenteerd door illycaffè, maakt uw werk gemakkelijk en laat de wensen van uw klanten in vervulling gaan.

Altijd gekoeld en klaar voor gebruik; één enkele machine; cascade-effect; één enkele uitloop voor twee drankjes; geen perslucht of stikstof; eenvoudig en risicoloos onderhoud; geruisloos systeem; onmiddellijke keuze van het drankje door aan de knop te draaien van één enkele uitloop.
De bag-in-box van 4,5 liter is uitgerust met wegwerpdoseringsbuizen die het reinigen van de interne elementen van de machine overbodig maken, waardoor de voedselveiligheid wordt verbeterd en het dagelijks onderhoud door het personeel wordt beperkt.
Onze 5L bag-in-box is direct klaar om te drinken. Dit product heeft dezelfde zachte maar krachtige smaak van traditionele illy cold brew, zonder de 12-14 uur wachttijd voor cold steeping.

Onze 175g cold brew pillow pack, die bestaat uit onze kenmerkende illy Classico melange, maakt cold brew steeping eenvoudig, handig en minder rommelig. Een verpakking van 175 gram levert iets meer dan een halve gallon kant-en-klare koude brouwsels op.

Alle apparatuuropties zijn eenvoudig in gebruik, gemakkelijk schoon te maken, vereisen geen stikstof, geen drukregeling en één enkele kraan voor beide soorten cold brew-aanbiedingen. We bieden ook mixdrankrecepten als aanvulling op ons portfolio van cold brew producten en -apparatuur.

Ontdek alle kenmerken van het Blade® Systeem met de speciale videohandleiding.

Contacteer ons voor meer informatie