Logo Bocca Coffee Roasters

BEAN TO CUP
Bocca is de eerste koffiebrander in Nederland die het hele bean-to-cup proces beheerst: van sourcing tot branden en van verpakken tot serveren.

ROASTING

Koffie is een kunst en een ambacht waar niet mee te spotten valt. Bocca’s branders weten precies hoe ze het beste uit elke boon moeten halen – die ideale verhouding tussen zoetheid en zuurheid – omdat hij of zij dit al jaren doet. Ze roosteren om het beste en volledige potentieel naar boven te halen van wat al inherent is aan elke specifieke koffie. Het is de perfecte branding, dus onze koffies zijn voor espresso en filter. De branderij van Bocca is in Dronten – Nederland.

Amsterdamse Ondernemer van het jaar 2018
In november 2018 won Menno de ‘Amsterdamse Ondernemersprijs’. Een prijs voor de Amsterdamse ondernemer die uitblinkt in creativiteit en innovatie. Menno werd gekozen uit een top-3 finalisten, door zowel de vakjury als door het Amsterdamse publiek. Hij won de trofee vanwege de impact die hij maakt met zijn bedrijf in oorsprong en voor de stad Amsterdam, met aandacht voor mens en milieu, zijn innovatieve geest en de successen die hij boekt.

 

 

Bombita

Bocca’s donkerste branding. Kruidige noten in combinatie met een vleugje chocolade zorgen voor een heerlijke explosie in de mond. 

Zelfs liefhebbers van lichte branding zullen aangenaam verrast zijn wanneer ze dit juweeltje ontdekken.

Easy Rider

De ultieme feel-good koffie. 

Net als zondagochtend is deze melange zacht genoeg om alle hobbels in het leven aan te kunnen. Hij bruist van de zoete noten van chocolade en hazelnoot – waar Centraal- en Zuid-Amerikaanse koffiesoorten bekend om staan. En hij wordt met liefde gemaakt!