Het design icoon is vernieuwd
illy presenteert de X1 Anniversary E.S.E. & Gemalen koffie, een koffiemachine die ook een verschil maakt voor het milieu: zij verminderd het energieverbruik, is ontworpen om lang mee te gaan en bied je een authentieke illy-ervaring. Compatibel met zowel de composteerbare E.S.E. servings als gemalen koffie.


2 DUURZAME KOFFIEZETMETHODES

De X1 Anniversary heeft twee ecologisch duurzame manieren van koffiebereidingen samengevoegd in één machine: composteerbare E.S.E. koffiepads én gemalen koffie.


E.S.E. Servings

Een enkele portie perfect aangedrukt en gedoseerd met gemalen koffie. Praktisch, zonder concessie op kwaliteit en smaak.

Gemalen Koffie

Meteen bij het openen van het iconische blik beleef je een aromatische ervaring.

STIJLVOL EN DUURZAAM

Wij hebben ons altijd al ingezet voor een duurzamere wereld. Wij presenteren dan ook met trots een project dat tot in het kleinste detail bijdraagt aan respect voor het milieu. De nieuwe ECO-modus met snelle verwarmingstechnologie vermindert het energieverbruik aanzienlijk, waardoor de wachttijd tussen het zetten van de ene koffie en de andere wordt verkort. Elk materiaal dat is gebruikt, is gekozen om een langere levensduur van de machine te garanderen. Beide bereidingssystemen zijn eco-duurzaam: de composteerbare E.S.E. servings én de gemalen koffie.

Gemakkelijk in gebruik

Bereiding met gemalen koffie

Bereiding met E.S.E. Serving

Melk opschuimen

Automatische ontkalkingsprocedure