Met de zomer in volle gang, is er geen betere manier om te genieten van verfrissing dan met een glas heerlijke ijskoude thee. Bij ons kunt u deze zomer genieten van een scala aan verkwikkende ijsthee-opties, met elke slok die u meeneemt op een smaakavontuur. We stellen graag onze favoriete Iced Teas van Dammann aan u voor, waarvan elke blend zorgvuldig is samengesteld om uw zomerdagen nog aangenamer te maken.

Elke box bevat 6 zakjes thee, waarmee u tot wel 6 liter verfrissende drankjes kunt bereiden. Deze diverse selectie biedt voor ieder wat wils en stelt u in staat om uw perfecte zomerdrankje te vinden.

Pêche - doos met 6 zakjes voor iced tea-infusie

Geniet van de betoverende smaak van perzikbloesem en de fluweelzachte zoetheid van sappige zomerpersen met onze Pêche iced-tea. Deze heerlijke ijsthee is gemaakt van fijne groene thee (Camellia sinensis), verrijkt met delicate pétales de fleur en smaakvolle aroma’s van bloemen en perzik.

Warme Infusie:

Laat een zakje 3/4 minuten trekken in 1 liter heet water op 80-90°C. Giet het in een kopje en geniet van de heerlijke perziksmaken in deze verkwikkende warme infusie.

Passion Framboise - doos met 6 zakjes voor iced tea-infusie

Ontdek onze Passion Framboise iced tea-infusie, een verleidelijke mix van ecorces de cynorrhodon, morceaux de pomme en fleurs d’hibiscus, verrijkt met smaakvolle aroma’s van framboos en fruit de la passion.

Warme Infusie:

Laat een zakje 5/6 minuten trekken in 1 liter kokend water. Giet het in een kopje en geniet van de passievrucht- en frambozensmaken.

Enjoy Summer - doos met 6 zakjes voor iced tea-infusie

Ontdek onze Enjoy Summer iced tea-infusie, gemaakt van verfijnde groene thee (Camellia sinensis), verrijkt met heerlijke smaken van meloen en wilde aardbeien, aangevuld met spearmint leaves en cranberry bits, samen met delicate bloemblaadjes.

Warme Infusie:

Laat een zakje 4 minuten trekken in 1 liter heet water op 80°C. Giet het in een kopje en geniet van de frisse combinatie van groene thee, meloen en wilde aardbeien.

Miss Dammann - doos met 6 zakjes voor iced tea-infusie

Geniet van onze Miss Dammann iced tea-infusie, een bruisende mix van groene thee (Camellia sinensis), verrijkt met smaakvolle ginger bits, lime essential oil en passion fruit flavor, samen met delicate bloemblaadjes.

Warme Infusie:

Laat een zakje 3/4 minuten trekken in 1 liter heet water op 90°C. Giet het in een kopje en geniet van de levendige smaken van groene thee, gember, citroen en passievrucht.

Jardin Bleu - doos met 6 zakjes voor iced tea-infusie

Ontdek onze Jardin Bleu, gemaakt van verfijnde zwarte thee, verrijkt met smaakvolle rhubarb, wild strawberry en strawberry flavors, samen met delicate bloemblaadjes.

Warme Infusie: 

Laat een zakje 4/5 minuten trekken in 1 liter heet water op 90°C. Giet het in een kopje en geniet van de heerlijke geuren van rabarber, aardbeien en wilde aardbeien.

Happy Green - doos met 6 zakjes voor iced tea-infusie

Geniet van onze Happy Green iced tea-infusie, een verrassend frisse blend van groene thee (Camellia sinensis) en lemongrass, verrijkt met smaakvolle kiwi, cucumber en green apple flavors.

Warme Infusie:

Laat een zakje 3/4 minuten trekken in 1 liter heet water op 80/90°C. Giet het in een kopje en geniet van de verrassend frisse combinatie van groene thee, citroengras, groene appel en kiwi, samen met de verfrissende essentie van komkommer.

Naarmate het kwik blijft stijgen, laat u de betoverende wereld van ijsthee u meenemen naar een oase van koele verfrissing en verrukkelijke smaken. Met de zorgvuldig geselecteerde theeën van DAMMANN Frères bereidt u moeiteloos de perfecte ijsthee voor uw zomerse bijeenkomsten en verrast u uw gasten met een scala aan verfrissende smaken. Dus schenk uzelf een hoog glas in, en omarm de zalige ervaring van het genieten van het meest geliefde zomerse elixer ter wereld. Proost op een zomer vol heerlijke ijsthee en onvergetelijke momenten!