Antica Tostatura Triestina logo

ATT Caffè, opgericht in Triëst in 1995, heeft de oude methode van het branden van hout voortgezet en heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van koffie van hoge kwaliteit, om verrassende melanges te geven die een symfonie van intense aromatische tonen uitvoeren in een werk van plezier in de mond.

ATT Nessun Dorma

Nessun Dorma

Een geraffineerde melange ontworpen om leven te geven aan een compleetheid van smaken. Noten van cacao, bloemengeuren en een vleugje citrus vinden hun harmonie met een basis van hazelnoot door het creëren van een evenwicht tussen zoete, bittere en zure tonen, die het gehemelte omhullen met een waaier van smaken. De aroma’s en smaken van het aromatische profiel vinden een aangename persistentie in deze klassieke melange.

Buonissimo

Deze melange wordt gekenmerkt door een even intense als aangename body, waarin de aangenaam bittere smaak van cacao de overhand heeft op een basis die wordt gekenmerkt door de zoetheid van bloemen en vanille.
Een aanhoudende room in combinatie met een intens parfum maakt hem ideaal voor wie naast de meer traditionele espresso de voorkeur geeft aan een goede cappuccino of een macchiato. Een sterke en langdurige smaak.

ATT Buonissimo